Ние внасяме топлина и уют във вашия дом. Доверете ни се и ще направим бита ви по-приятен и лек, а нашия град по-чисто и красиво място за живот за вас и вашите деца.

Проверка на сметка

МесецСъчетайте удобството с екологията, спасете дърво!

Заявете получаване на електронна фактура като изпратите абонатния си номер и E-mail – адреса си през формата за обратна връзка.

За да избегнете опашките в нашия офис, за ваше удобство: - действат два изнесени пункта, в които може да заплатите фактурата си за природен газ - в Пощата и в офиса на ПИБанк - можете да заплатите и по банков път, като посочите партидния си номер и месеца, за който плащате: IBAN BG87BUIB98881030603900, СИБанк

*Партидният номер представлява седем цифрен номер, който може да намерите на вашата фактура.

Актуално

БЕЗОПАСНОСТТА НА КЛИЕНТИТЕ Е ПРИОРИТЕТ ЗА НАС

Напомняме на нашите битови, обществено-административни и търговски потребители, че имат задължение веднъж годишно да предизвикват технически преглед на своите газови инсталации и веднъж на две години на газовите си уреди. Обикновено прегледите се извършват от оправомощените инспектори, които са регистрирали съоръженията при пускането им в експлоатация.

СПАЗВАНЕТО  НА  ПРАВИЛАТА  НЕ  Е  САМО  ФОРМАЛНОСТ.  СТАВА  ДУМА  ЗА  ВАШАТА  СИГУРНОСТ  И  СИГУРНОСТТА  НА  ВАШИТЕ  БЛИЗКИ  И  КЛИЕНТИ!


Контакти

БАЛКАНГАЗ 2000 АД

Адрес: ул."Академик Стоян Романски" 2

Тел/факс: 0723 66007, 0723 60077

Е-mail: office@balkangaz2000.com

Отдел работа с клиенти: 

тел. 0878101856